HİZMETLER

Danışmanlık

Laboratuar Kurulumu Danışmanlığı
Egerya Test Hizmetleri , LVD  ve Ömür  test bir laboratuarlarının kurulumu , laboratuarın tasarımı , laboratuar sistemleri ve mobilyası , kullanılacak cihazları , aparatları , test  metotlarının seçimi ve tüm kalite yönetim sistemi dahil olacak şekilde tasarlamak , tasarım aşamasından sonra kuruluşunu gerçekleştirmek ve nihayetinde bu sistemin düzgün bir şekilde yürütülmesi konusunda danışmanlık hizmetleri vermektedir.

Tasarım danışmanlığı   
Hedeflenen bir işi en iyi sonuca ulaştırmanın en doğru yolu o iş için tüm teknik detayları daha proje esnasında bir mühendislik mantığı içinde çok iyi tanımlayabilmek ve sorun yaratabilecek noktaları daha proje aşamasındayken çözüme ulaştırmaktır. Egerya  Test Hizmetleri  beyaz eşya  tasarımı konusundaki  tecrübelerini  , IEC/EN standart  bilgileri ile birleştirerek  müşterileriyle paylaşmakta ve tasarım aşamasından itibaren sorunsuz ürünlerin üretilmesine katkı sağlamaktadır.

Alçak gerilim direktifi kapsamında olan tüm cihazların elektriksel tasarımı , güvenlik standartlarına uygun hale getirilmesi konusunda danışmalık hizmeti vermekteyiz.

  • Laboratuarımızda cihazların ön testlerinin yapılması
  • Sertifikasyon aşamasından önce üründe çıkabilecek sorunların tespit edilerek üreticiye raporlanması
  • Sorunların çözümü için yapılabilecek modifikasyonların üreticiye iletilmesi
  • Cihazın belgelendirilmesi için gerekli evrakların hazırlanması
« Tüm Hizmetler

TEST HİZMETLERİ

EGERYA HABERLER

< >