HİZMETLER

Ülke Onayları

Kuzey  Irak  Uygunluk   Değerlendirmesi:  Kürdistan Standardizasyon ve Kalite Kontrol İdaresi (KSQCA), Ürün Uygunluğu Değerlendirme programını hayata geçirmek üzere SGS'yi görevlendirmiştir. 15 Ocak tarihinden itibaren, KSQCA tarafından denetlenen Kuzey Irak’a ithal edilen ürünler, ulusal ve/veya kabul edilmiş uluslararası standartlara veya teknik şartlara uygun olmalıdır. 


Suudi Arabistan Saso Belgesi: Suudi Arabistan Krallığı, ülkeye ihraç edilecek bütün ürün nakliyelerine Uygunluk Belgesinin (CoC) eşlik etmesini şart koşar. Bu belge, ürünlerin ilgili standartlara ve teknik mevzuata uygunluğunu kanıtlar.
SGS olarak, uygunluk değerlendirmesi programı çerçevesinde uygunluk işleminin halledilmesi esnasında müşterilere yardımcı olacak çeşitli hizmetler sunar. Ürünün tipine bağlı olarak, onay, aşağıdaki işlemlerden birisini veya bir arada birkaçını gerektirebilir:

  • Sevkiyat öncesi fiziksel denetim 
  • Numune alma ve akredite laboratuarlarda testler ve analizler 
  • Ürün imalatı süreçlerini denetim 
  • SASO, GSO, IEC gibi ilgili teknik mevzuatların ve standartların şartlarına uygunluğu değerlendirme ve belgeleri kontrol

Uygunluk Değerlendirme programı, Sanayi ve Ticaret Bakanlığının yetkisine tabidir ve SGS  de yetkili bir belgelendirme kurumudur.
Avusturalya Sertifikasyonu : CB Sertifikasyonu ile birlikte Avustralya ülke fark testleri de gerçekleştirilerek Avusturalya  sertifikasyonu gerçekleştirilebilmektedir.

Kore Uygunluk Değerlendirmesi : 
SGS tarafından Ürün Uygunluk Değerlendirme (PCA) hizmetleri – kuruluşunuzun Korea DHC'ye ihracat yapmasını sağlar.Kore Demokratik Halk Cumhuriyeti Dış Ticaret Bakanlığı (Kore Ticaret Odası) şu tarih ve sayılı Kararname uyarınca, ülkeye giren tüm kontrole tabi mallarda ürün uygunluk değerlendirmesi yapmak için SGS'ti tayin etmiştir: No. 4, 12 Nisan 2007

Kuveyt  Uygunluk Değerlendirmesi : 
Kuveyt'e gönderilecek, mevzuatla düzenlenen ürünlerin üreticileri ve ihracatçıları, Sanayiden Sorumlu Devlet Kuruluşu tarafından hayata geçirilen Kuveyt Uygunluk Güvencesi Çerçevesinin (KUCAS) şartlarını karşılamalıdır.

Rusya Sertifikasyonu: 
SGS'den Beyaz Rusya-Kazakistan-Rusya Gümrük Birliğine uygunluk güvencesi - Rusya, Beyaz Rusya ve Kazakistan Gümrük Birliğinde ticaret yapmak için gereken belgelendirmeyi almanıza yardımcı olur.
Avrasya Ekonomik Topluluğu (EAEC veya EurAsEC) Rusya, Beyaz Rusya ve Kazakistan Gümrük Birliği'ne tüketim malzemeleri ve endüstriyel ürünlerin ihracatçısı olarak, ürünlerinizin bir dizi gereksinimi karşılaması gerekmektedir

« Tüm Hizmetler

TEST HİZMETLERİ

EGERYA HABERLER

< >